Om Woordy

Woordy by Story House Egmont er Danmarks nye digitale krydsordsunivers for krydsordselskere på alle niveauer og i alle aldre. Med Woordy kan du tage en lille pause fra hverdagen og fornøje dig med små og større opgaver, som byder på både underholdning og udfordring.

Et abonnement på Woordy koster 29 kr. om måneden, og der er ingen binding. Som abonnent på Woordy får du 5 nye mini-opgaver og en lidt større krydsordsopgave hver dag samt en stor ugentlig temakryds. Derudover har du altid et arkiv med opgaver fra de forrige 7 dage tilgængeligt – også når du tilmelder dig første gang.

Månedens highscore på Woordy

På Woordy får du point, hver gang du løser en opgave. De point finder du på forsiden under månedens highscore. Her kan du se dine egne point og sammenligne med både det bedste resultat og med det gennemsnitlige resultat fra andre spillere på Woordy.

Pointsystem på Woordy

Sudoku: En sudoku med middel niveau kan svinge mellem middel og middelsvær i niveau. Når du løser en sudoku med mærkatet middel, får du derfor enten 3 eller 4 point.

Krydsord og Find ord: En let opgave giver 2 point, en middel opgave giver 3 point, og en svær opgave giver 4 point.

Tip en ven - Giv en måned gratis

Hvis du vil dele krydsordsglæden med en ven, så har du muligheden for at give en ven en gratis måned på Woordy. Du skal bare kopiere linket på forsiden og sende det videre til den eller dem, du vil dele krydsords-glæden med. Når vedkommende opretter sig som bruger, er den første måned gratis. Du kan sende linket til så mange, du vil

Woordy er et Story House Egmont A/S produkt, og Story House står blandt andet bag populære publikationer som Hjemmet krydsord, Hjemmet Guldkryds, Stjernekryds, Kryds med de kendte, Quiz og tværs samt Disney krydsord.

Vores ambition er at levere en service, der skaber værdi og glæde i din hverdag. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du har ris eller ros angående din oplevelse med Woordy. Du kan skrive direkte til vores redaktion på kontakt@woordy.dk eller kontakte kundeservice på tlf. 70 20 31 00.

FAQ

Woordy bruger såkaldt multifaktorgodkendelse til login, hvilket betyder, at du ikke skal oprette et password, når du opretter en profil. Du får derimod tilsendt et unikt magic link, som sender dig videre til din profil. Denne metode er mere sikker end ved almindelig brug af password. Det betyder, at du skal bede om at få et link tilsendt på mail, hver gang du skal logge ind på din profil på Woordy. Dette link vil være aktivt i 24 timer. Når du først er logget ind, behøver du dog ikke at logge ind igen de næste 30 dage – medmindre du aktivt logger af eller sletter cookies fra din browser. Du kan bruge dit magic link på flere forskellige enheder, mens det er aktivt.


Min e-mail bliver ikke genkendt

Hvis din e-mail ikke bliver genkendt, når du forsøger at logge ind, så tjek da venligst, om din e-mailadresse er stavet korrekt, og om du anvender den samme mail, som du har modtaget din velkomstmail på. Hvis du stadig oplever problemer, bedes du venligst kontakte vores kundeservice på 70 20 31 00 eller skrive til os på kontakt@woordy.dk.


Tjek venligst din mappe for uønsket mail. Det kan forekomme, at vores e-mails ender i et spamfilter. Hvis du ikke finder mailen der, prøv da venligst at gensende linket.